PRAZNIČNI POKLONI VOŽDOVAČKOJ PORODICI STRELARAC

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović, ministar bez portfelja zadužen za dijasporu Đorđe Milićević i predsednica Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić posetili su samohranu majku Anitu Strelarac koja odgaja svoje petoro dece i obradovali ih prazničnim poklonima.

Posle dugogodišnje borbe sa bolešću deteta, nažalost sa smrtnim ishodom, a potom i smrću supruga, Anita ostaje sama da svoju decu vaspitava u duhu pravoslavlja i ljubavi. Ona smatra da materijalno nije uslov za sreću i dobar brak, već sloga, veliki broj dece i poštovanje Gospoda. Predsednica Tomić Ilić pružila je potpunu podršku jer je i sama majka dečaka i zna koliko je uloga majke u vaspitanju dece važna ali i zahtevna. Anita se zahvalila gostima posnom trpezom, a među poklonima koje im je pripremila našla se i njena knjiga „Bolesno dete kazna ili blagoslov?“.

Ministri i predsednica Voždovca bili su prijatno iznenađeni razgovorom i složili su se u pogledu vrednovanja pravih stavova i pogleda na život. Oni su poželeli porodici Strelarac srećne novogodišnje i božićne praznike.

Opširniju priču možete pročitati u novogodišnjem izdanju Srpskog telegrafa.

Podelite vest: