ПРАЗНИЧНИ ПОКЛОНИ ВОЖДОВАЧКОЈ ПОРОДИЦИ СТРЕЛАРАЦ

Министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић, министар без портфеља задужен за дијаспору Ђорђе Милићевић и председница Градске општине Вождовац Ивана Томић Илић посетили су самохрану мајку Аниту Стреларац која одгаја своје петоро деце и обрадовали их празничним поклонима.

После дугогодишње борбе са болешћу детета, нажалост са смртним исходом, а потом и смрћу супруга, Анита остаје сама да своју децу васпитава у духу православља и љубави. Она сматра да материјално није услов за срећу и добар брак, већ слога, велики број деце и поштовање Господа. Председница Томић Илић пружила је потпуну подршку јер је и сама мајка дечака и зна колико је улога мајке у васпитању деце важна али и захтевна. Анита се захвалила гостима посном трпезом, а међу поклонима које им је припремила нашла се и њена књига „Болесно дете казна или благослов?“.

Министри и председница Вождовца били су пријатно изненађени разговором и сложили су се у погледу вредновања правих ставова и погледа на живот. Они су пожелели породици Стреларац срећне новогодишње и божићне празнике.

Опширнију причу можете прочитати у новогодишњем издању Српског телеграфа.

Поделите вест: