ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ УГОСТИЛА НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ НА ВОЖДОВЦУ

Поводом Међународног дана студената који се обележава 17. новембра сваке године, председница Општине Вождовац Ивана Томић Илић, заједно са члановима Већа и Канцеларијом за младе, угостила је и наградила најбоље студенте двомесечном картом за базене у СЦ „Вождовац“. Општина Вождовац свакодневно води рачуна и награђује успешне студенте у свим сегментима образовања јер нас они на најлепши начин представљају у земљи и свету. Образовање и наука су основа сваког економског и друштвеног развоја, поручила је председница Ивана Томић Илић.

„Драги студенти, хвала вам на свему што радите за Вождовац. Данас је Међународни дан студената, али сваки дан је ваш. Ви вредно учите и улажете труд и једног дана ћете се винути високо, али немојте да заборавите да помажете једни друге и да увек помажете колегиницама јер су оне будуће мајке, жене и вредне раднице. Ако сутра приметите мобинг, немојте да окрећете главу то је и ваш проблем, заузмите се за слабије. Ми се радујемо сваком вашем успеху, подржавамо вас на том путу и једно требате увек да знате, а то је да су врата Општине Вождовац увек отворена за вас. Желимо да вам уручимо симболичне поклоне, а ја се надам да ће у наредном периоду бити и вреднијих награда. Хвала вам још једном за све што чините за своју општину и надам се да ћете остати у Србији и дати свој максимум “, рекла је председница Вождовца Ивана Томић Илић.

Иначе, Међународни дан студената обележава се у спомен на дан када су 1939. године нацисти убили неколико чешких студената, а преко 1.200 студената послали у концентрационе логоре, због протеста против окупације Чешке.

Поделите вест: