PREDSEDNICA OPŠTINE VOŽDOVAC UGOSTILA NAJBOLjE STUDENTE NA VOŽDOVCU

Povodom Međunarodnog dana studenata koji se obeležava 17. novembra svake godine, predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić, zajedno sa članovima Veća i Kancelarijom za mlade, ugostila je i nagradila najbolje studente dvomesečnom kartom za bazene u SC „Voždovac“. Opština Voždovac svakodnevno vodi računa i nagrađuje uspešne studente u svim segmentima obrazovanja jer nas oni na najlepši način predstavljaju u zemlji i svetu. Obrazovanje i nauka su osnova svakog ekonomskog i društvenog razvoja, poručila je predsednica Ivana Tomić Ilić.

„Dragi studenti, hvala vam na svemu što radite za Voždovac. Danas je Međunarodni dan studenata, ali svaki dan je vaš. Vi vredno učite i ulažete trud i jednog dana ćete se vinuti visoko, ali nemojte da zaboravite da pomažete jedni druge i da uvek pomažete koleginicama jer su one buduće majke, žene i vredne radnice. Ako sutra primetite mobing, nemojte da okrećete glavu to je i vaš problem, zauzmite se za slabije. Mi se radujemo svakom vašem uspehu, podržavamo vas na tom putu i jedno trebate uvek da znate, a to je da su vrata Opštine Voždovac uvek otvorena za vas. Želimo da vam uručimo simbolične poklone, a ja se nadam da će u narednom periodu biti i vrednijih nagrada. Hvala vam još jednom za sve što činite za svoju opštinu i nadam se da ćete ostati u Srbiji i dati svoj maksimum “, rekla je predsednica Voždovca Ivana Tomić Ilić.

Inače, Međunarodni dan studenata obeležava se u spomen na dan kada su 1939. godine nacisti ubili nekoliko čeških studenata, a preko 1.200 studenata poslali u koncentracione logore, zbog protesta protiv okupacije Češke.

Podelite vest: