PODELjENI TABLET RAČUNARI ĐACIMA NA VOŽDOVCU

Predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić posetila je Osnovnu školu „Vojvoda Stepa“ u Kumodražu i podelila učenicima od trećeg do šestog razreda beo tablet računare koji će omogućiti deci potpuno sprovođenje digitalne nastave.

„Jako se radujem svakom susretu i razgovoru sa decom jer me uvek zadivi njihova posvećenost i znanje, kao što je to slučaj sa učenicima škole koju sam i ja pohađala. Ovi tablet računari na kom ima besplatan internet i putem kojeg će imati pristup besplatnim digitalnim udžbenicima olakšaće im umnogome učenje. Takođe, svaka učiteljica, učitelj, nastavnica i nastavnik koji drže nastavu od trećeg do šestog razreda imaju besplatan računar sa besplatnim internetom i pristupom digitalnim udžbenicima. Sa našom dečicom sam razgovarala i o vršnjačkom nasilju, kao i o tome koliko je bitno da veruješ u sebe i pratiš svoje snove“, rekla je predsednica Tomić Ilić.

U ostalim osnovnim školama, njih 18 na Voždovcu, tablet računare podelili su funkcioneri i članovi Veća Opštine Voždovac.

Podelite vest: