ВОЖДОВАЧКИ МАЛИШАНИ – У СУСРЕТ ВАСКРСУ

Поводом највећег хришћанског празника Васкрса, Градска општина Вождовац и Установа „Вождовачки центар – Шумице“ организовале су тродневне радионице за децу. Данас су малишани имали прилику да на платоу испред „Шумица“ уз игру и песму фарбају јаја, цртају васкршње мотиве, плешу и певају заједно са Пеђолином и Мари Мари. Догађају су присуствовали чланови Већа, а дечици је поздраве председнице Општине Иване Томић Илић пренела чланица Већа Андријана Русић.

„Када вас видим овако насмејане и срећне, нама је празник добио прави смисао. Ви сте украс света и настојаћемо да организујемо што више догађаја који су посвећени вама, јер је ваша срећа и наша. Желим да предстојећи празник проведете у љубави и радости“, рекла је Андријана Русић.

Малишане је поздравила и директорка „Шумица“ Александра Миловановић и позвала све да ову Установу посете и 27. и 28. априла до када траје манифестација.

Посетиоци су имали прилику да на промотивним штандовима пробају домаћу храну, упознају се са старим занатима и другим производима.

Поделите вест: