OPŠTINA POKLONILA PRAZNIČNE PAKETIĆE HRANITELjSKIM PORODICAMA SA VOŽDOVCA

Predsednica GO Voždovac Ivana Tomić Ilić obradovala je prazničnim paketićima decu u hraniteljskim porodicama na Voždovcu, ali i decu sa Voždovca koja su smeštena u hraniteljskim porodicama u drugim gradovima širom Srbije. Podeli paketića prisustvovali su hranitelji i v.d. direktorka Centra za porodični smeštaj i usvojenje – Beograd Mirjana Novakov.

„Hvala vam što ste došli. Na prvom mestu želim da vam čestitam pravoslavnu Novu godinu. Želim da izrazim veliko poštovanje prema vama jer to što vi radite je za veliku pohvalu i treba da bude primer ostalima. Opština Voždovac misli na svu decu, a pogotovo na ugroženu kategoriju kao što su vaša deca. Za njih smo spremili mali znak pažnje, praznične paketiće. Opština će u budućnosti posebnu pažnju pridavati hraniteljima kao što ste vi i učiniti sve da vam pomogne i izađe u susret jer to što vi radite je humano i značajno“, rekla je u obraćanju predsednica Ivana Tomić Ilić. Ona je iskoristila priliku da razgovara o problemima i poteškoćama sa kojima se hraniteljske porodice suočavaju i najavila da će Opština dati sve od sebe da se ti problemi rešavaju pravovremeno i efikasno.

V.d. direktorka Mirjana Novakov zahvalila se predsednici Tomić Ilić na ovom divnom gestu i najavila početak konstruktivne saradnje sa Opštinom.

Podelite vest: