У ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА „ВУЧИЋ ЈЕДНА ПРИЧА, ОСВАЈАЊЕ ПОЛИТИЧКИХ ПРОСТОРА“

Књига „Вучић једна прича, освајање политичких простора“ аутора Александра Ђорђевића свечано је представљена у сали Градске општине Вождовац. О перспективном и интелигентном човеку који је 30 година на политичкој сцени Србије говорили су, поред самог аутора књиге, проф. др Зоран Ђорђевић и проф. др. Зоран Бингулац.

„Порука коју сам желео да пошаљем овом књигом, упућена је младим генерацијама да верују у себе и да на свом професионалном путу се истрајно боре за просперитет наше земље. Када се бориш за своју земљу и народ који волиш и када оствариш идеје, живот нема краја. Хвала Општини Вождовац на гостопримству“, рекао је окупљенима аутор књиге Александар Ђорђевић.

Председница ГО Вождовац Ивана Томић Илић је поводом представљања књиге рекла да сви треба од Александра Вучића да науче да никада не одустају од својих идеја, рада и онога у шта верују. „Александар Вучић је пример ванвременског државника, а аутор нам је у овој књизи приказао како је то постао. Да бисмо били добри државници требамо веровати у себе и своју државу“ , рекла је председница Томић Илић.

Поделите вест: