ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ НЕМА ВЕЗЕ СА ДУГОМ, АЛИ ЋЕ НАЋИ РЕШЕЊЕ ЗА БАЗЕНЕ НА БАЊИЦИ

Председница Градске општине Вождовац Ивана Томић Илић осврнула се на оптужбе представника Народне странке да је Општина Вождовац кривац за искључење струје Ватерполо клубу „Партизан“ због дуговања, рекавши да су оптужбе злонамерне и неистините.

„Oпштина Вождовац ће заjедно са управом и новим руководством Ватерополо клуба “Партизан” и EПС-ом дати све од себе да се реши проблем дуга тог клуба за струjу, иако нема никаве везе са нагомиланим дуговањима од 2000. године када jе на власти била ДС. Општини Вождовац је стало до базена на Бањици и до становника Вождовца који га користе и настојаће да се системски и трајно реши проблем. Проблем се неће стављати под тепих као што су то чинили претходници из ДС, чији су део били Драган Ђилас и Вук Јеремић. Припадник странке Вука Јеремића, који је био део власти када је дуг за струју Ватерполо клуба ”Партизан” и настао, говори о томе да Општина Вождовац има некакву кривицу у искључењу струје. Апослутно никакве везе општина Вождовац нема са бројилом Ватерполо клуба ”Партизан”. У току је и судски процес у вези са власништвом над базенима. Дугови су почели да се гомилају од 2000. године. Јеремић, Ђилас и ДС су дуго били на власт, а нису ни покушали да реше проблем. Нисмо ми направили ова дуговања, нити ново руководство Ватерполо клуба Партизан”, тако да СНС ни на какав начин није довела до дуговања. Јучерашње паушалне изјаве припадника Народне стране Вука Јеремића или су злонамерне или он вероватно није довољно обавештен”. Управо је Вук Јеремић био део власти од 2000. када су дугови Ватерполо клуба “Партизан” настали. Грађани морају да плате струју, мора и Ватреполо клуб Партизан“, рекла је председница Општине Ивана Томић Илић.

Директор Ватерполо клуба “Партизан” Никола Куљача, који је нешто више од месец дана део нове управе, каже да је струја на базену Бањица искључена пре неколико дана и да тај клуб не бежи од дугова који износе близу 1,6 милиона евра. Он наводи да Управа клуба покушава да са општином Вождовац, која је партнер у разговорима и преговорима, реши системски овај проблем.

Поделите вест: