ODRŽANO TAKMIČENjE MEF LIGA ZNANjA 2019. ZA VOŽDOVAČKE MATURANTE

Takmičenje MEF Liga znanja 2019. održano je danas po treći put u Gradskoj opštini Voždovac, a organizator je Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF). U saradnji sa opštinom Voždovac i drugim beogradskim opštinama MEF organizuje prvi krug takmičenja maturanata srednjih škola.

Sada već tradicionalni obrazovni ciklus predavanja i takmičenja sa edukativno-zabavnim sadržajiima, koji je besplatan za srednjoškolce, koncipiran je timskim radom, te se tako razvijaju veštine upravljanja timom, kolegijalnost i osećaj konkurentnosti u odnosu sa drugim timovima, kao i veštine i tehnike koje se koriste u modernom poslovnom okruženju. Maturante je ispred Gradske opštine Voždovac pozdravio Vuk Mirčetić, poželevši im sreću na takmičenju i uspeh u budućem školovanju.

Ove godine takmičile su se ekipe maturanata iz tri voždovačke srednje škole – Osme gimnazije, Škole za negu lepote i Druge ekonomske škole. Nakon zanimljivog predavanja asistenta Nemanje Stojkovića o preduzetništvu , mogućnostima koje pruža tržište, digitalnom marketingu, načinu kreiranja internet sadržaja i kako predstaviti biznis plan, učenici su zajedničkim radom u grupama mogli i praktično da primene sve naučeno.

Pobednik današnjeg drugog kruga takmičenja bila je ekipa Osme beogradske gimnazije, ćes se ostali nadmetati na finalnom takmičenju koje će se održati 5. decembra na MEF fakultetu dobiće kao nagradu stipendiju ili umanjenu školarinu Fakulteta i druge vredne nagrade prijatelja takmičenja.

Podelite vest: