У ЛЕПОТАМА СРБИЈЕ ОВЕ ГОДИНЕ УЖИВАЛО ВИШЕ ОД ШЕСТ ХИЉАДА ВОЖДОВАЧКИХ ПЕНЗИОНЕРА

Више од  шест хиљада вождовачких пензионера током овогодишњих пролећних и јесењих месеци обишло је бројна знаменита места у Србији, у организацији Градске општине Вождовац. Бесплатне излете већ трећу годину за редом Општина је омогућила својим најстаријим суграђанима у знак захвалности за допринос и труд који су уложили у изградњу наше земље.

Старији Вождовчани обишли су Аранђеловац,  Ваљево, Ниш, Смедерево, Велику Плану, посетили манастире Манасија, Тумане, Каона, Лелић, Покајница, Копорин, уживали у водопаду Лисине, разгледали тврђаву Рам, Нишку и Смедеревску тврђаву, Чергар, родну кућу Стевана Синђелића у Свилајнцу,Тешњар у Ваљеву, Сребрно језеро, етно село Моравски конаци, …

Осим упознавања са лепотама Србије и промоције домаћег туризма уз туристичког водича, то је била лепа прилика за дружење и стицање нових познанстава, уз обезбеђен ручак у ресторанима. Пензионери су уживали у понуђеним садржајима, а велико интересовање за путовања показатељ је општини Вождовац да сличне програме организује и следеће године.

Поделите вест: