NOVE NAOČARE I OFTAMOLOŠKI PREGLEDI NA POKLON STARIMA IZ DOMA VOŽDOVAC

Korisnici doma za stare u Kačerskoj ulici dobili su na poklon naočare sa odgovarajućom dioptrijom. Gradska opština Voždovac je u saradnji sa poliklinikom Health Care obezbedila pregled i izradu naočara, a tim povodom predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić obišao je danas ovaj voždovački dom i razgovarao sa penzionerima.

Predsednik Savić je pozdravio korisnike Doma, rekavši da će Opština kao i do sada, činiti sve da obezbedi bolje uslove za život i njihovu spokojnu starost. „Opština Voždovac je u prethodnom periodu najviše vodila računa o svojim najmlađim i najstarijim sugrađanima i ova akcija je sprovedena u tom duhu. Mi smo na ovaj način želeli da pomognemo, naročito starijima sa nižim primanjima“, rekao je Savić i najavio nove donacije za Dom Voždovac, kao i nastavak akcije besplatnih izleta za pripadnike trećeg doba.

Upravnica Doma Sandra Stojkovski izrazila je veliko zadovoljstvo i  zahvalnost na svemu što je opština Voždovac do sada učinila za njih i naglasila da je ova donacija još jedan dokaz izvanredne saradnje.

Podelite vest: