KONCERT HORA KRALjICA MARIJA U „ŠUMICAMA“ 30. SEPTEMBRA

U ponedeljak, 30. septembra 2019. godine, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Voždovac, članovi našeg proslavljenog hora „Kraljica Marija” iz Beograda, na čelu sa dirigentkinjom Ivankom Stojkov, održaće koncert u „Voždovačkom centru Šumice“.

Projekat „Muzički Diptih ”, predstavlja dva koncerta Hora Kraljica Marija, pod nazivima „Muzički trenutak”, već izveden 12. maja u „Šumicama“ i „Muzička trilogija” koji će se održati na istom mestu 30. septembra sa početkom u 19 časova. Na programu su poznata dela srpskih autora u tri različita žanra: umetnička, etno i otadžbinska muzika.

Gost na koncertu je operska umetnica Tanja Andrijić i Miroljub Todorović- Džimi, član Narodnog orkestra RTS-a, koji će se predstaviti na fruli i flauti. Dirigent Hora Kraljica Marija, Ivanka Stojkov, koja već godinama radi sa Horom na novoj neobičnoj programskoj i scenskoj koncepciji, predstaviće nove kompozicije i koreografije. Tokom 11 godina postojanja Hor je nastupao na brojnim festivalima u svetu – u Pragu, Budimpešti, Beču, Ljoret de Maru, Parizu, Riminiju i širom Srbije.

Ulaz je slobodan!

Podelite vest: