„TROFEJ VOŽDOVCA“ DOBIO POLUFINALISTE, SLEDI FINALE U NEDELjU, 11. AVGUSTA

Na stadionu FK „Voždovac“, na krovu Tržnog centra „Stadion“, u nedelju, 11. avgusta od 20 časova održaće se finale fudbalskog turnira „Trofej Voždovca“ između polufinalnih pobednika. Prethodno će na istom mestu, od 17:30 časova snage odmeriti poraženi iz polufinalnih utakmica.

U trci za polufinale fudbalskog turnira održano je treće kolo grupe A. Utakmica između dve ekipe koje su se prve plasirale u polufinale, FK „Torlak“- FK „Rekreativo 011“, završena je rezultatom 2:1. Prvoplasirana je FK „Torlak“, a drugoplasirana FK „Rekreativo 011“.

U okviru grupe „B“ za polufinale plasirali su se FK „Minel 1956“ kao prvoplasirana i FK „Pinosava“ kao drugoplasirana ekipa u pomenutoj grupi. Utakmica između ove dve ekipe završena je rezultatom 3:1 za ekipu FK „Minel 1956“ iz Ripnja.

Prva polufinalna utakmica igra se danas 08. avgusta u 18 časova na stadionu FK „Heroj Polet“ između FK „Torlak“ i FK „Pinosava“, dok se druga igra sutra 09. avgusta u 18 časova na stadionu FK „Minel“ u Ripnju između FK „Minel 1956“ i FK „Rekreativo 011“.

Podelite vest: