„ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА“ ДОБИО ПОЛУФИНАЛИСТЕ, СЛЕДИ ФИНАЛЕ У НЕДЕЉУ, 11. AВГУСТА

На стадиону ФК „Вождовац“, на крову Тржног центра „Стадион“, у недељу, 11. августа од 20 часова одржаће се финале фудбалског турнира „Трофеј Вождовца“ између полуфиналних победника. Претходно ће на истом месту, од 17:30 часова снаге одмерити поражени из полуфиналних утакмица.

У трци за полуфинале фудбалског турнира одржано је треће коло групе А. Утакмица између две екипе које су се прве пласирале у полуфинале, ФК „Торлак“- ФК „Рекреативо 011“, завршена је резултатом 2:1. Првопласирана је ФК „Торлак“, а другопласирана ФК „Рекреативо 011“.

У оквиру групе „Б“ за полуфинале пласирали су се ФК „Минел 1956“ као првопласирана и ФК „Пиносава“ као другопласирана екипа у поменутој групи. Утакмица између ове две екипе завршена је резултатом 3:1 за екипу ФК „Минел 1956“ из Рипња.

Прва полуфинална утакмица игра се данас 08. августа у 18 часова на стадиону ФК „Херој Полет“ између ФК „Торлак“ и ФК „Пиносава“, док се друга игра сутра 09. августа у 18 часова на стадиону ФК „Минел“ у Рипњу између ФК „Минел 1956“ и ФК „Рекреативо 011“.

Поделите вест: