ЈОШ 24 МИЛИОНА ЗА УРЕЂЕЊЕ ВОЖДОВАЧКИХ ОСНОВНИХ ШКОЛА

Општина Вождовац издвојила је још 24 милионa динара за радове који ће ускоро бити спроведени у појединим вождовачким основним школама. Поводом завршетка школске године и предстојећих радова, директори актива вождовачких основних школа имали су састанак са чланом Већа општине Вождовац задуженим за предшколске и школске установе Милошем Стојановићем. Састанку је присуствовала и директорка Центра дечијих летовалишта града Београда Тања Сантрач.

Теме састанка били су радови у школама, планови и пројекти које ће Општина спровести у наредном периоду, као и о одржана мала матура, упис у први разред и  подела ранчева и перница свим првацима у септембру.

Стојановић је подсетио да је општина Вождовац до сада урадила много на обнови основних школа, а да ускоро следе радови у још четири школе. У ОШ „Бранислав Нушић“ биће урађени тоалети,  ОШ „Веселин Маслеша“ добиће нову школску ограду, као и ОШ „Вук Караџић“ из Рипња, док ће на згради издвојеног одељења ове школе у Прњавору бити урађена нова фасада. Такође ће бити урађена и реконструкција истуреног одељења ОШ „Војвода Путник“ код железничке станице у Рипњу.

Поделите вест: