JOŠ 24 MILIONA ZA UREĐENjE VOŽDOVAČKIH OSNOVNIH ŠKOLA

Opština Voždovac izdvojila je još 24 miliona dinara za radove koji će uskoro biti sprovedeni u pojedinim voždovačkim osnovnim školama. Povodom završetka školske godine i predstojećih radova, direktori aktiva voždovačkih osnovnih škola imali su sastanak sa članom Veća opštine Voždovac zaduženim za predškolske i školske ustanove Milošem Stojanovićem. Sastanku je prisustvovala i direktorka Centra dečijih letovališta grada Beograda Tanja Santrač.

Teme sastanka bili su radovi u školama, planovi i projekti koje će Opština sprovesti u narednom periodu, kao i o održana mala matura, upis u prvi razred i  podela rančeva i pernica svim prvacima u septembru.

Stojanović je podsetio da je opština Voždovac do sada uradila mnogo na obnovi osnovnih škola, a da uskoro slede radovi u još četiri škole. U OŠ „Branislav Nušić“ biće urađeni toaleti,  OŠ „Veselin Masleša“ dobiće novu školsku ogradu, kao i OŠ „Vuk Karadžić“ iz Ripnja, dok će na zgradi izdvojenog odeljenja ove škole u Prnjavoru biti urađena nova fasada. Takođe će biti urađena i rekonstrukcija isturenog odeljenja OŠ „Vojvoda Putnik“ kod železničke stanice u Ripnju.

Podelite vest: