БРОЈНА ПУБЛИКА ВОЖДОВАЧКИХ ЛЕТЊИХ ВЕЧЕРИ

Интересантним дечијим представама и веома посећеним концертима за старије, завршена је овогодишња културна манифестација „Вождовачке летње вечери“, коју је општина Вождовац у сарадњи са ВЦ „Шумице“ организовала више од месец дана.

И овог викенда богат дечији програм одушевио је и насмејао малишане који су са уживањем гледали представе „Чаролија на крају представе“ – Кофер Театра, „Аска и вук“ – Театра 13 и Пеђолино шоу.

Старији су овог викенда поред дивног интерпретатора песама Здравка Чолића, Петра Јојићауживали и у гласовима његових музичких пријатеља. Вождовачки центар „Шумице“ љубитељима рок музике даривао је концерт Оливере Драгићевић „Скво” са пријатељима. Оливера Драгићевић „Скво” је рок кантауторка и једна од првих жена која се појавила на домаћој рок сцени. Поред писања текстова свира бас, акустичну и електричну гитару, пева и компонује. До сада је објавила два ауторска албума уз гостовање највећих легенда рок музике, као што су Бора Ђорђевић, браћа Јелић из ЈУ групе, Радомир Михаиловић Точак и многи други.

Оне које више интересује поезија, сатира и глума имали су прилику да гледају комедију „Сироти мали хрчки“ – Театар 13, као и да присуствују програму „Звиждук у осам“ у организацији Књижевног клуба „Скадарлијска Боемија“.  Хвала свима на посети. Видимо се следеће године.

Поделите вест: