СПОРТСКИ КАМП У УСЦ „ВОЖДОВАЦ“ НАПУНИО ХАЛЕ ВОЖДОВАЧКИМ УЧЕНИЦИМА

И овог лета ученици вождовачких основних и средњих школа имају прилику да своје слободно време користе на прави начин, бавећи се спортом који највише воле.  Установа спортски центар „Вождовац“ у сарадњи са градским Секретаријатом за спорт и омладину и Градском општином Вождовац обезбедила је бесплатни спортски камп који има за циљ промоцију здравих животних навика и откривање спортског талента код деце.

Камп који обухвата тренирање кошарке, рукомета, тениса, одбојке, стоног тениса, теквондоа, пливања, као и разне едукативне радионице одржава се од понедељка до петка и траје  од 18. јуна до 31. августа.

Пуне сале заинтересоване деце показатељ су да је спорт на Вождовцу итекако важан. Зато је ГО Вождовац реконтруисала све школе на њеној територији, гради спортске хале и теретане у природи и подржава све манифестације и такмичења.

Уколико желите да будете део овог спортског програма потребно је да понесете своје ђачке књижице, дођете у УСЦ „Вождовац“, а за све информације о групама и терминима позвати 011/2667-780.

ЧЕКАМО ВАС. ДОБРО ДОШЛИ.

Поделите вест: