ЗМАЈАДА И ПРВИ ФЕСТИВАЛ ЗА СВАКОГ ЂАКА

Такмичење у пуштању змајева, скакања по пени из ватрогасног камиона, креативне радионице, оријентиринг, ревија кишобрана и ђачких ранчева, је само део програма који је организован за све предшколце и основце који у суботу, 26. маја, дођу на 23. Змајаду и Фестивал за сваког ђака, који ће бити одржани на отвореним спортским теренима поред СЦ „Шумице“ (Улица војводе Тозе) од 10 до 13 часова,

На програму ће бити и бесплатне радионице програмирања и енглеског језика, као и прегледи физиотерапеута, док ће нутрициониста будуће ђаке упутити у тајне здраве ужине.

Деца која желе да открију тајне оријентиринга морају да се пријаве путем мејла info@decjisajt.rs  (име, презиме и годиште детета), јер је број учесника ограничен.

И ове године, као и у протекле 22 године, за учеснике Змајаде припремљене су награде –  летење авионом и балоном изнад Београда, „змајевите торте“, мајице, пакети слаткиша, књиге…

Змајаду, на којој је до сада учествовало 32.000 деце, организацују Пријатељи деце општине Вождовац, а Фестивал за сваког ђака организује Дечји сајт.

Поделите вест: