ПРИЈЕМ НАЈУСПЕШНИЈИХ ВОЖДОВЧАНКИ ПОВОДОМ ДАНА ЖЕНА

У свечаној сали општине Вождовац данас је одржан пријем поводом 8. марта – Међународног дана жена који је уприличио председник Општине Александар Савић, заједно са својим сарадницима. Тим поводом председник Савић је уваженим дамама које су се истакле постигнутим резултатима у својој професији, уручио заслужена признања и цвеће, као знак захвалности за залагање и унапређење посла којим се баве.

Честитајући празник,  свим гошћама и колегиницама председник Општине се захвалио на сарадњи и пожелео пуно здравља и успеха у даљем раду. „Ви сте стуб ваших породица, предузећа и установа у којима радите, али и ваше општине Вождовац. Моја врата и врата ове установе су вам увек отворена и увек сте добро дошле“ – поручио је Савић.

Међу најуспешнијим женама из образовних, здравствених, социјалних институција, управе, привреде и угоститељства, поклоне су добиле и наша прослављена каратисткиња Тања Петровић, позната кошаркашица Наташа Ковачевић и Јелена Костић, мајка вождовачких тројки Косте, Александре и Андријане.

Свечаност су музичким наступом увеличали ученици Музичке школе „Петар Коњовић“ Марина Лазић, Марија Груевски и Вучинић Данило, који су на гитари, виолини и хармоници извели традиционалну шпанску песму „Фандандињо“,„Етиду бр. 2“ Мазаса и „Светлу ноћ“ Шишкина, док су солисти и најмлађа група кореографа Мире Даничић својом игром и плесом изазвали одушевљење.

Овај свечани сусрет био је уједно и прилика за размену искустава, међусобно пословно упознавање, али и контакте са руководством општине Вождовац.

Поделите вест: