ТРИБИНА О ПРОБЛЕМИМА СТАНАРА БРАЋЕ ЈЕРКОВИЋ

Општина Вождовац организовала је трибину за станаре Месне заједнице “Браћe Јерковић” на којој су грађани изнели су изнели велики број предлога и сугестија.

На трибини су учествовали градски секретар за саобраћај Душан Рафаиловић, члан Већа ГО Вождовац Милош Стојановић, директор ЈКП “Градско зеленило” Слободан Станојевић, извршна директорка ЈП “Путеви Београда” Александра Павловић и директор ЈКП “Београд пут” Зоран Јовић.

Oкупљени станари су указали да је потребно уредити још нека дечија игралишта у насељу, обновити клупе, поставити нове стазе, а навели су и проблеме са којима се сусрећу.Највећи број њих односио се на уређење зелених површина, сечу стабала чије корење уништава асфалт, уређење паркинга, прилазних путева, санацију тротоара, као и регулисање паркирања.

Члан Већа Милош Стојановић рекао је окупљенима да ће за сва питања која се тичу  ЈКП “Градска чистоћа”, “Београдски водовод и канализација” и ЈП “Градско стамбено” бити организована посебна трибина, на којој ће грађани моћи да разговарају са представницима тих предузећа и укажу на проблеме.

Он је напоменуо да се све сугестије и предлози могу доставити  председнику  МЗ “Браћа Јерковић” Милошу Секулићу, који ће их проследити надлежним службама како би се кренуло у решавање.

Поделите вест: