ПЕНЗИОНЕРИ НАС УЧЕ КАКО СЕ ВОЛИ БЕОГРАД

Рад локалне власти и будуће планове пензионерима Вождовца представили су вечерас председник општине Александар Савић, градски менаџер Горан Весић и глумац Светислав Гонцић.

“Садашња градска власт затекла 1,2 милијарде евра дуга. Од тога 550 милиона евра је враћено. За те паре могло је да се изгради 250 школа, 250 вртића, три и по Пупинова моста или да се уреди 5.000 фасада. Од када је Вучић на власти успели смо да земљу консолидујемо. Да бисмо је ставили на чврсте ноге највећи терет сте поднели управи ви – пензионери. Ми смо вам на томе бескрајно захвални. Ако наставимо са оваквом политиком биће и више пара за плате и пензије, а пензије ће бити још повећане до краја године“, поручио је Весић припадницима трећег доба.

Дружењу са више од 700 пензионера, које је организовано у ресторану ТЦ Стадион, присуствовао је и градоначелник братске општине Кефалоније  Александрос Парисис и почасни конзул Србије на Кефалонији Виктор Рухотас.

Домаћин скупа, председник општине Вождовац Александар Савић је рекао да се локална власт трудила да за четири године уложи у сваки део Вождовца и да то не би било могуће да на челу државе није Александар Вучић који води одговорну политику.  „Политика мира и стабилности потребна је свима нама због наше деце, инвеститора и бољег живота“, нагласио је Савић.

„Да није било одговорности пензионера у кључном тренутку ми не би никада ушли у овакву позитивну промену. Много вам хвала што сте искуством подржали ову промену“, захвалио се пензионерима прослављени српски глумац Светислав Гонцић и истакао да су они показали како се воли Београд.

За најстарије суграђане организована је и наградна игра у којој су најсрећнији добили 15 апарата за мерење крвног притиска и 15 инхалатора, које је уручила народни посланик Љиљана Малушић. Окупљени су имали прилику да уживају у играма КУД-а Радост и нотама домаћег бенда „Пера виолина“.

Поделите вест: