ТРАДИЦИОНАЛНИ НОВОГОДИШЊИ КОЦЕРТ ЗА ХИЉАДУ ВОЖДОВЧАНА

Великим  Новогодишњим  интерактивним концертом, Градска општина Вождовац и Музичка радионица Мари Мари, обрадовали су и ове године малишане Вождовца, који су са родитељима, бакама и декама испунили спортску салу „Вождовачког центра – Шумице“ до последњег места. Празнична изненађења која  им  дарује њихова Општина читавог децембра, настављена су данашњим  бесплатим концертом великих музичких звезда које су певале деци и измамиле им радост и осмех.

Хиљаду посетилаца дружило се уз најлепше дечије песме и музичке интерактивне игре са хором Мари Мари и специјалним гошћама Иваном Петерс и младом звездом Невеном Божовић. Деца су сваку песму певала заједно са својим омиљеним певачицама, а дивној атмосфери допринело је спонтано интерактивно играње деце на трибинама и кореографија коју су изводили пратећи дешавања на сцени. Озарена лица и дуготрајни аплаузи најмлађих показали су колико је вредан овај напор организатора.

После успешних и посећених концерата и позоришних представа пред Новогодишње празнике,  као и отварања бесплатног клизалишта у насељу Степа Степановић, Градска општина Вождовац је концертом опет изненадила и обрадовала своје најмлађе житеље, којима посвећује највећу пажњу у свом раду.

Поделите вест: