ОТВОРЕНО БЕСПЛАТНО КЛИЗАЛИШТЕ У СТЕПИ

Зимске чаролије и претпразнично расположење данас је на Вождовцу почело отварањем клизалишта у насељу Степа Степановић, у Улици генерала Штефаника.

Свим малишанима, као и оним нешто старијим Вождовчанима – љубитељима клизања на леду, Градска општина Вождовац омогућила је бесплатно клизање ове зиме.

Онима који немају своју опрему, симболично ће се наплаћивати само изнајмљивање клизаљки, и то 100 динара по пару. Клизалиште ће бити отворено наредна два месеца, а радиће сваког дана од 10 до 22 сата, и у вечерњим часовима, без обзира на временске услове.

Општина је издвојила два милиона динара како би већ другу годину  у најмлађем вождовачком насељу радило клизалиште, за које се неће плаћати улаз, рекао је председник општине Александар Савић. Он је изразио уверење да ће следеће године Општина обезбедити додатна средства, како би се отворило слично клизалиште у још неком делу Вождовца.

Општина Вождовац, према речима председника Савића, за све вождовачке малишане припрема ове зиме још музичких и забавних садржаја, који ће се одржавати у „Вождовачком центру – Шумице“.

На отварању клизалишта, велику журку на леду приредио је Пеђолино, а компанија „Соко Штарк“ обезбедила је слатке поклон пакетиће, које је малим клизачима поделио Деда Мраз.

Поделите вест: