ВОЖДОВАЧКИ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА 10. НОВЕМБРА

На Вождовачком сајму запошљавања, који ће бити одржан у петак, 10 новембра од 10 до 15 часова, у Вождовачком центру „Шумице“, 31 компанија ће понудити посао за 520 незапослених.

Компаније попут Икеа, Delhaize, Royal Express, Generali осигурање, Metro Caash & Carry, Хотел Србија, Securitas , траже различите образовне профиле, од  дипломираних економиста, правника, продаваца, курира, возача разних категорија, заваривача, медицинских сестара и др.

На овом сајму ће први пут неке од компанија тражити да запосле особе са инвалидитетом.

Незапослени ће у Инфо центру моћи да се разговарају са представницима Националне службе за запошљавање, а на штандовима Информатике АД, Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије и Отвореног универзитета „Светозар Марковић“, заинтересовани ће моћи да се информишу о начинима за преквалификацију и да добију савете који ће им помоћи да унапреде своју каријеру.

За време трајања Сајма одржаће се и обуке за незапослене (АТП – активно тражење посла).

Вождовачки сајам запошљавања организовали су Градска општина Вождовац и Национална служба за запошљавање, уз координацију Вука Мирчетића, председника Савета за запошљавање и чланова Савета за запошљавање општине Вождовац.

Tабеларни приказ свих послодаваца и понуђених занимања на Сајму.

Поделите вест: