ЗБОР ГРАЂАНА У ЗУЦУ

„У план за следећу годину ћемо уврстити да урадимо оно на шта нам ви укажете да је потребно у Зуцу“, рекао је председник ГО Вождовац Александар Савић на синоћ одржаном збору грађана у овом подавалском месту.

Председник је  у разговарао са мештанима Зуца о проблемима са којима се сусрећу у функционисању насеља,  подестио да су у протекле четири године на подручју Зуца, Општина и Град  обезбедили нову канализациону мрежу у вредности од око 300 милиона динара и уређај за пречишћавање отпадних вода.

„Асфалтирана је главна главна улица – Нова 1. и крак који спаја Нову 6. и 12. у шта је уложено 56 милиона динара и постављен је тротоар у Новој 14. постављена је  улична расвета у Улици Нова 7. и омогућени су чешћи поласци аутобуса на линији 403“, рекао је председник Општине.

Савић је истакао да је у Зуцу изграђена нова фискултурна сала у Основној школи „Васа Чарапић“ површине 500 метара квадратних за шта је издвојено 30 милиона динара и позвао присутне грађане да укажу на проблеме и дају предлоге како да се побољшају услови живота у Зуцу.

Током разговора, становници Зуца су изнели своје виђење шта је најнеопходније да се реши  – од осветљења појединих улица, асфалтирања, санације и проширења путева, до изградње вртића и игралишта.

На трибини су учествовали и Реља Огњеновић члан Већа општине Вождовац, Бојана Радаковић начелник Управе ГО Вождовац и Ивана Томић члан Градског већа.

Поделите вест: