„SANTA MARIA DELLA SALUTE“ ОТВОРИЛА ДРУЖЕЊА ПОД ЗВЕЗДАМА

Приказивањем најновијег домаћег остварења „Santa Marija della Salute“ у амфитеатру УСЦ „Вождовац“ на Бањици, синоћ је почело је филмско дружење под звездама, у организацији општине Вождовац.

Сви љубитељи домаће кинематографије ће овог викенда моћи да уживају у биоскопу на отвореном.

Вечерас од  19.30 часова биће пројекција новог филма „Зона“, а у 21.30 часова на репертоару се налази филм „Бисер Бојане“.

У недељу 10. септембра у 19,30 часова публика ће моћи да погледа нови филм „Козије уши“, а у 21.30 часова на програму је филм „Дневник машиновође“.

Филм „Santa Marija della Salute“, заједно са бројним посетиоцима, гледао је и председник  општине Вождовац Александар Савић у друштву познатог глумца са Вождовца Ненада Окановића.

„Током целе године општина Вождовац организује бројне културне програме. За време летњег распуста, три месеца смо у Шумицама организовали културне садржаје за децу и старије у оквиру „Вождовачких летњих вечери“ . За крај лета, у септембру смо припремили  биоскоп на отвореном. Надам се да ће наши грађани уживати“, рекао је председник Савић на отварању програма.

Ненад Окановић је подржао идеју великог платна на отвореном који деци и старијима пружа посебан доживљај гледања филма.

„Ја као становник Вождовца увек ћу подржавати овакве активности које доприносе развоју културе ове општине“, рекао је познати глумац.

Улаз је слободан за све пројекције. Позивамо грађане да проведу једно лепо вече под звездама Вождовца и уживају у филмовима.

Поделите вест: