ЈОШ ВИШЕ СРЕДСТАВА ЗА РАЗВОЈ КУЛТУРЕ, ЗДРАВСТВО И СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ВОЖДОВЧАНЕ

На 9. Скупштинској седници ГО Вождовац, која је одржана 8. септембра, између осталих тачака дневног реда, донета је Одлука о четвртом ребалансу буџета Градске општине Вождовац за 2017. годину.

Обраћајући се одборницима на седници, председник општине Вождовац Александар Савић истакао је да је Општина увек отворена за све предлоге и сугестије и позвао представнике опозиције да упуте предлоге који ће бити у интересу свих становника општине.

„Наш заједнички интерес је да изађемо Вождовчанима у сусрет, зато и вас, као представнике опозиције, позивам да упутите своје  предлоге које ћемо уважити“ – рекао је председник Савић.

Он је нагласио да су општински приоритети социјално угрожени, деца, као и најстарији суграђани и да су управо зато ребалансом буџета предвиђена додатна средства за програме социјалне и дечије заштите, подршке социо-хуманитарним организацијама, а посебно пројекат за израду картица за повлашћену куповину за све вождовачке пензионере.

Овим ребалансом буџета предвиђена су додатна средства и за програме развоја културе и уметничког стваралаштва, здравстене заштите, као и за развој спорта и омладине, које одборници већином гласова на седници усвојили.

Поделите вест: