ФК ТОРЛАК ЧЕТВРТИ ПУТ ШАМПИОН ТУРНИРА „ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА 2017“

На традиционалном турниру Трофеј Вождовца 2017“, заслужено је и ове године шампионску титулу понела екипа ФК Торлак која се фер плеј борила са екипом ФК Рекреативо 011 на стадиону ФК „Вождовац“. Ова финална утакмица која је била јако занимљива и динамична за навијаче завршена је резултатом 5:2 у корист досадашњег победника. У борби за треће место, јуче је од 17 сати ФК Минел 1956 савладао ФК Херој полет резултатом 3:1.

У име Градске општине Вождовац Вук Мирчетић захвалио се присутним љубитељима спорта и изразио задовољство што све више људи препознаје значај ове несвакидашње спортске манифестације.

Победничким екипама, али и фудбалерима који су својим талентом забележили значајне резултате, пехаре су уручили представници Општине, директор овог турнира Раденко Стевовић и председник Комисије за спорт, омладину и образовање Срђан Милић. Захвалнице су подељене свима који су помогли одржавање ове манифестације.

Иначе, четврту годину заредом Општина је, у сарадњи са Фудбалским савезом Београда, организовала „Трофеј Вождовца“ – турнир за аматерске сениорске фудбалске клубове са своје територије.

Поделите вест: