ЛУДА ЗАБАВА МАЛИШАНА И ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА У „ШУМИЦАМА“

У петак вече, препуни атријум Вождовачког центра „Шумице“ испунили су аплаузи, радостан дечији смех, али и певушење родитеља који су пратили извођење представе „Ко се боји вука још“. Глумци „Театра Талија“ опчинили су публику. Одлични глумци донели су на сцену познату дечију бајку, али на потпуно неочекиван начин. Уз одличне сонгове глумци су уводили публику у причу. Било је то вече добре забаве за све – од оних најмлађих у колицима, дo насмејаних родитеља.

Авантуристичка представа дечијег аниматора Владана Зеца „Приче из Зоограда“, пленила је пажњу публике која је суботње вече провела у „Шумицама“. На познате сонгове дечијих хитова сви су заједно углас певали и гестикулирали. Аутор је из своје збирке  „Приче из земље животиња“ овога пута одабрао приче које су између басне и бајке. Едукативне су, имају поуку, забавне и прилагођене узрасту од 4 до 9 година. И бескрајно забавне, што су потврдили малишани који су се одлично забављали те вечери.

Један од најчувенијих београдских аниматора који забавља децу на трговима, у тржним центрима, на рођенданима, Кловн Пера током сат времена недељне забаве најмлађих Вождовчана, изазавао је буру одушевљења и спонтане реакције од оних који су тек проходали, али су се гурали у првим редовима, до старијих школараца. Домаћин „Шумица“, ништа мање славни Пеђолино, пожелео је Кловну Пери добродошлицу дечијом химном „Шта је љубав“ на почетку. Смехотресни каламбур Кловна Пере и Пеђолина завршио се возићем у који су се ухватила сва деца из публике, весело певајући.  Орило се „Ћиху, ћиху, ћиху ху…“ до Душановца!

Поделите вест: