ЛЕТЊЕ УРЕЂИВАЊЕ ВОЖДОВЦА

Током летњих месеци реализују се планиране активности асфалтирања некатегорисаних путева, приступних и интерних саобраћајница у дужини од 3 км, за које је општина Вождовац из свог буџета обезбедила финансијска средства. Тако су ове недеље завршени и радови у Мештровићевој, Божићној и Шљиварској улици.

Плато код фонтане, паркинг и прилази у Мештровићевој 30а и од бројева 12 до 20, који су до сада били оронули и запуштени, асфалтирани су и уређени. Станари овог фреквентног дела насеља Браће Јерковић, коначно су добили сређене и безбедне стазе, као и комплетно реконструисан паркинг.

По први пут је асфалт стигао и у Божићну улицу код броја 20 и 35 и Шљиварску од бројева 17 до 33. Општина је изашла у сусрет молби житеља ових улица у Кумодражу који су до својих домова стизали преко блатњавих и неуређених прилаза.

Наредних дана наставља се са асфалтирањем у уређивањем Вождовца, према плану за ову годину. При обиласку радова, председник Општине Александар Савић позвао је Вождовчане да све захтеве упуте својим месним заједницама, ради прикупљања предлога и сугестија за следећу годину.

Поделите вест: