ПОП ХИТОВИ НА ОТВАРАЊУ „ВОЖДОВАЧКИХ ЛЕТЊИХ ВЕЧЕРИ“

Првог дана отварања „Вождовачких летњих вечери“, после одржаног забавног програма за децу, синоћ су и старији суграђани имали прилику да уживају у евергрин музици. У пријатном вечерњем амбијенту атријума Центра „Шумице“, бројни посетиоци слушали су и певушили познате песме Микија Јевремовића, Драгана Стојнића и филмске нумере, у извођењу Дејана Радовановића, као и хитове Здравка Чолића, Дина Мерлина и Хари Мата Харија, које је певао Петар Јојић, учесник „Фактора Х“.

Како је на почетку програма најавио организатор и конферансије Предраг Вуковић – Пеђолино, у оквиру ове манифестације сваког викенда до краја августа одржаваће се забавно музички садржаји за децу  од 18:30 часова, док ће за одрасле од 21 час бити организоване поетске вечери, концерти и популарна предавања еминентних стручњака. Нису заборављени ни тинејџери, за које су сваке суботе (осим данас 8. јула) резервисана гостовања разних ди џејева, као и ревије младих талената.

Поред великог броја љубитеља поп музике који су синоћ дошли у „Шумице“, у концерту су уживали председник општине Вождовац Александар Савић са сарадницима, као и члан Градског већа Ивана Томић.

И овог лета, Установа „Вождовачки центар – Шумице“, уз подршку Градске општине Вождовац, организује и позива све млађе и старије суграђане који ове топле дане проводе у Београду, на сада већ традиционалну манифестацију, „Вождовачке летње вечери“. За све посетиоце улаз је слободан.

Поделите вест: