ОТВОРЕНЕ „ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ“

Забавним програмом за децу вечерас је у Установи „Вождовачки центар – Шумице“ отворена манифестација „Вождовачке летње вечери“, која ће трајати све до краја августа.

На велико задовољство малишана, два наша позната дечија водитеља и забављача Миња Субота и Пеђолино, песмама, шалама и игром отворили су ову, већ традиционалну манифестацију у „Шумицама“. Деца која су се окупила у великом броју, активно су учествовала и весело пратила занимљиви програм, а за то време родитељи, баке и деке пљескали су и играли заједно са својим малишанима уз познате ноте песама Ишли смо у Африку, Разболе се лисица, Деца су украс света…

Програм су, поред бројних посетилаца, пратили и представници Градске општине Вождовац, која је подржала ову манифестацију.

Подсећамо да ће се у оквиру ове манифестације сваког викенда (осим ове суботе 08. јула) организовати садржаји за децу од 18:30 часова, а за одрасле од 21 час. Петком, суботом и недељом малишани ће моћи да уживају у представама, музичким концертима и филмовима, а одрасли у концертима популарне музике и староградских песама. Субота је резервисана за тинејџерску популацију и гостовања разних ди џејева, као и за ревију младих талената. Недељом ће на вечерњој сцени бити организоване поетске вечери и популарна предавања еминентних стручњака.

Улаз је слободан, чекамо вас!

Поделите вест: