УРУЧЕНЕ МЕДАЉЕ НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА У ШАХУ

Вождовачки ученици који воле шах и показују одличне резултате у овом мисаоном спорту, данас су добили заслужене медаље у свечаној сали општине Вождовац. Домаћин Општинског екипног и појединачног такмичење у шаху за  ученике свих вождовачких основних школа,  ове године у марту месецу била је Основна школа „Војвода Путник“ из Рипња. Најбоље резултате показали су ученици школа „Милан Ђ. Милићевић“, „Јанко Веселиновић“, „Војвода Путник“, „Веселин Маслеша“, „Змај Јова Јовановић“, „Данило Киш“…(Извештај са Општинског такмичења)

Младим шахистима узраста 8 до 15 година, освојене златне, сребрне и бронзане медаље, у оквиру категорија дечаци и девојчице на одржаном Општинском такмичењу, уручио је Милан Тодић, члан Већа општине Вождовац задужен за спорт. Он је честитао награђенима и поручио да наставе да се и даље са успехом баве овим спортом и пожелео им да летњи распуст проведу корисно, уз рекреацију и забаву.

Директорка ОШ „Војвода Путник“ Рада Ракочевић, захвалила се општини Вождовац што је, поред раније поклоњених шаховских табли и сатова свим школама, обезбедила и медаље које су данас добили ученици за освојено прво, друго и треће место у појединачном шаховском такмичењу.

Поделите вест: