УЧЕНИЦИ ДРУГЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ НАГРАЂЕНИ ИЗЛЕТОМ

Изванредни резултати које годинама уназад постижу ученици Друге економсле школе у радионицама које организује oпштина Вождовац у сарадњи са Факултетом за примењени менаџмент, економију и финансије, нису остали без додатне награде.

Вук Мирчетић, координатор ових радионица, желео је да истакне велико знање које су показивали тимови ове школе током такмичења и по правилу освајали прва места у јакој конкуренцији средњих школа са општине. „Непобедиви тимови“ школе били су награђивани током такмичења, али је Градска општина Вождовац желела да додатно награди садашње ученике и организовала је за њих педесет излет на Авалу. Средњошколци су посетили Авалски торањ и Споменик незнаном јунаку, а посебно су се задржали у обиласку новосаграђене цркве брвнаре посвећене Деспоту Стефану Лазаревићу.

Директор школе Дејан Недић је истакао да је посебно задовољан резултатима који су управо стигли из Министарства просвете, које је вредновало рад у седам области. Из свих области Друга економска школа добила је максималну оцену. Сви су дали свој максимум, како наставници, тако и ученици, сви запослени као и родитељи. Евалуатори  који су вредновали рад су посебно похвалили позитивну атмосферу у школи, начин рада, комуникацију, међусобно уважавање и поштовање. Настава и учење оцењени су као изузетни. Закључак Министарства је да је то једна од ретких школа чији се резултати самопроцене кроз досадашње извештаје, поклапају са резултатима спољашњег вредновања школе.

По постигнутим резултатима ученици Школе су лидери у спортским такмичењима, како на нашој општини, тако и у граду Београду, али и шире. Са поносом истичу да су били учесници Светског првенства у фудбалу средњих школа у Прагу током маја месеца ове године, где су успешно представили Школу, Општину, Град Београд и државу. Ученице су вицешампионске државе у рукомету.

Због целокупних добрих резултата Градска општина Вождовац наградила је ученике излетом на Авалу .

Поделите вест: