ШКОЛA ,,ВОЖД“ ПРОСЛАВИЛА СПАСОВДАН

Школа за основно и средње образовање „Вожд”, на дан великог хришћанског празника Спасовдан, свечано  је прославила Дан школе и 62 године постојања.

Директор Школе Срећко Кривокапић честитао је ученицима и наставницима Дан школе, а свим гостима који су својим присуством улепшали овај значајан дан, пожелео је добродошлицу. Он се посебно захвалио општини Вождовац која пружа подршку и помаже њихову школску установу кад год  је то могуће.

Члан Већа општине задужен за школске и предшколске установе Милош Стојановић честитао је ученицима и колективу Дан школе и рекао да ће се Општина увек трудити да обрати посебну пажњу и да има разумевања за потребе Школе„Вожд“, као што је то чинила до сада.

Млађи и старији ученици припремили су програм за госте рецитујући стихове и изводећи занимљиве скечеве уз музику и песму. На крају програма, ученице које већ годинама освајају бројне награде на међународним и регионалним фризерским такмичењима, представиле су своје оригиналне креације фризура које су осмислиле за ову прилику.

По завршетку програма, чланови Већа општине Милош Стојановић и Момир Ћировић, заједно са представницима Школе, поделили су припремљене слатке поклоне и мајце свим ученицима и обрадовали их на овај посебан дан.

Поделите вест: