САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА 14. ОКТОБРА

Link2jobЦентар за развој каријере и Национална служба за запошљавање, под покровитељством Града Београда, организују велики „LINK2job“  сајам запошљавања који ће се одржати по трећи пут, 14. октобра 2016. године, у периоду од 10 18 часова, у банкет сали Хотела „Југославија” у Београду.

Циљ овог сајма није само да постане највећи регионални догађај овог типа, него и да на најефикаснији начин допринесе стварању квалитетних веза између посетилаца и компанија излагача, на обострану корист. Тако желимо да допринесемо решавању горућих проблема: незапослености, са једне стране, и недостатка квалитетног радног кадра у компанијама, са друге.

Сајам запошљавања је динамичан догађај који отвара безброј могућности, као и развој предузетништва чија је мисија  посредовање између најквалитетнијег стручног кадра и компанија које пружају најбоље услове за рад и професионално усавршавање.

На Сајму ће се представити велики број компанија – учесника са преко 200 отворених радних места (Комтрејд, Делхаизе Србија, Цептер, ДДОР, Wiener Städtische, АЦВ Инжењеринг, NetCast, TNation, ManpowerGroup …), а сви посетиоци ће бесплатно добити онлине MS office курсеве и курсеве енглеског језика. На овај начин Хотел „Југославија”  ће тога дана омогућити савршену везу између послодаваца и кандидата.

Поделите вест: