ОДРЖАН 33. МЕМОРИЈАЛНИ ЏУДО ТУРНИР „МИЛИЋ РАШОВИЋ – МИГО”

Током протеклог викенда  у Вождовачком центру Шумице, одржан је 33. меморијални џудо турнир „Милић Рашовић – Миго“.

На турниру, који је посвећен оснивачу и првом тренеру џудо клуба Милићу Рашовићу, учествовало је више од  пет стотина џудиста из Србије и региона, који су се такмичили у стандардним категоријама.

Испред општине Вождовац, такмичаре је поздравио Вук Мирчетић и пожелео им успех, рекавши да Градска општина Вождовац међу својим приоритетима има активно промовисање спорта пружањем подршке младим спортистима и организовањем спортских манифестација. Он је нагласио да Вождовачки центар Шумице несметано ради пуним капацитетом захваљујући залагању председника Општине Александра Савића.

У име клубова „Вождовац“ и „Студент“ који су организовали турнир, Милун Делић се захвалио  Градској општини Вождовац и Градском секретаријату за спорт и омладину на помоћи коју су обезбедили за одржавање турнира, као и Џудо савезу Србије и Џудо савезу Београда. Посебну захвалност упутио је Бициклистичком клубу „Партизан“ који је и ове године поклонио два бицикла као награду за учеснике турнира.

На турниру су најзапажeније резултате остварили млади џудисти клубова „Раковица“ и „Омладински клуб Београд“ из Београда, „Динамо“  – Панчево, „Панда“ – Загреб и  Џудо клуба „Браћа Лукач“ из Сарајева.

Поделите вест: