СТАНОВНИЦИ УЛИЦЕ ВУКОСАВЕ ОЉАЧЕ ВИШЕ НЕЋЕ ГАЗИТИ БЛАТО

Председник Привременог органа ГО Вождовац Александар Савић обишао је данас радове на асфалтирању кракова Улице Вукосаве Ољаче у Јајинцима.

Савић је разговарао са становницима овог дела Вождовца, који су изразили велику захвалност руководству Општине што су им решили вишегодишњи проблем и што више не газе блато.

„Општина Вождовац одговорном политиком и штедњом какву спроводи наш премијер и Влада Републике Србије, направила је велике уштеде и ове године  расписала тендер у висини од 100 милиона динара за асфалтирање некатегорисаних путева.“ – истакао је Савић.

Осим асфалтирања ове улице, која се састоји из више кракова, од којих се тренутно асфалтира шест, укупне дужине 1000 метара, асфалтирају се и улице у насељима Зуце, Пиносава, Раковица село и Рипањ.

Такође, Савић је рекао да је циљ Општине равномеран развој како приградског, тако и градског дела Вождовца. Инфраструктура на општини Вождовац у последње две године је побољшана за око 40 процената.

„Што се тиче других радова, започели смо изградњу Јелезовачког колектора чија је вредност радова око 120 милиона динара, чиме се стичу услови да део Јајинаца, села Раковице и један део Кумодража буде обезбеђен са канализационом мрежом. Уложили смо више од 50 милиона за изградњу здравствене станице у Јајинцима, што ће приближити лекарске услуге  грађанима подавалских насеља“- додао је председник Привременог органа општине Вождовац.

Поделите вест: