ПРЕДСЕДНИК АЛЕКСАНДАР САВИЋ У СУСРЕТ ПРОБЛЕМИМА ГРАЂАНА НАСЕЉА БРАЋЕ ЈЕРКОВИЋ

Реагујући на позив грађана, председник Привременог органа ГО Вождовац Александар Савић данас је посетио станаре зграде у Улици браће Јерковић 81, како би се лично уверио у проблеме због којих су се обраћали Општини.

У директном сусрету са суграђанима председник Савић је сазнао да су се станари ове зграде обратили Општини како би им се асфалтирала прилазна стаза и паркинг од уличног тротоара до зграде, који је у веома лошем стању, пун рупа и неравнина, због чега су поједине старије комшије доживеле падове.

B.Jerkovic 3Уверивши се да је простор испред зграде у којој живи око стотину претежно старијих станара заиста небезбедан, председник је подсетио да су у надлежности Општине само уређење вртића, школа и некатегорисаних путева, али да ће се он лично потрудити да се у сарадњи са јавним градским предузећима, изнађу начини и средства, како би се у наредном периоду тај део јавне површине испред зграде бетонирао.

Грађани су били изненађени што је председник Савић дошао одмах по пријему њиховог захтева и нашао времена да саслуша све њихове проблеме, чиме је показао да заиста мисли на све своје суграђане, како на оне из подавалског дела, тако и на њих из градског дела Вождовца.

Поделите вест: