У ШУМИЦАМА ОДРЖАНА АКЦИЈА МУП-а „ПОЛИЦАЈАЦ У ЗАЈЕДНИЦИ“

Министарство унутрашњих послова Републике Србије организовало је данас акцију под називом „Полицајац у заједници“ на терену у Шумицама. Акција је организована са циљем приближавања полиције заједници, ради упознавања са радом полиције и начинима заштите од последица ванредних ситуација, пожара, електронског насиља и других опасности које угоржавају безбедност свих грађана.

Манифестацију су посетили в.д. директора полиције Владимир Ребић, са припадницима градске и општинске полиције, представници Градске општине Вождовац и велики број деце и њихових родитеља који су време провели у дружењу, игрању и сликању са припадницима полиције.

У Шумицама су била изложена борбена возила и опрема припадника Управе полиције Београда и саобраћајне полиције, Жандармерија, Специјална антитерористичка јединица, Полицијска бригада са службеним псима и коњима, Ватрогасци и Полицијска станица Вождовац са скутерима који су донација ГО Вождовац.

Stena za penjanjeНајвеће интересовање деце, али и одраслих, било је за постављену стену за пењање, на којој су се опробали многи вождовачки малишани, полицијске псе и коње, гашење пожара цревом специјалног возила ватрогасне бригаде и вожња специјалним полицијским возилима.

Поделите вест: