ПРЕДСЕДНИК САВИЋ У ПОСЕТИ КЛУБУ ЗА СТАРИЈЕ „ВОЖДОВАЦ“

Клуб за старије „Треће доба“ – Вождовац, при Геронтолошком центру Београд, данас је свечано обележио две године од оснивања. Тим поводом председник Привременог органа ГО Вождовац  Александар Савић присуствовао је програму и пружио подршку старијим Вождовчанима, којима Општина посвећује посебну пажњу.

О историјату оснивања и активностима Клуба говорила је Надежда Николић, председник клубова и дневних боравака пензионера Града Београда, која је потом председнику Савићу уручила захвалницу за хуман однос према старијима. Захваливши се на указаној части, Александар Савић је подсетио на речи премијера Александра Вучића да су пензионери кичма овог друштва. „Могу да приметим да где год сам био у разговору са људима трећег доба, видео сам да су они пуни знања, одговорни, пристојни и да носе све оно што треба да буде узор нашој деци која стасавају у озбиљне људе. Општина Вождовац ће се зато потрудити да помогне да се уреде просторије вашег клуба и да вам омогући разноврсне бесплатне програме у Центру „Шумице“, а ускоро ћемо за вас организовати и један леп излет и заједничко дружење на Фрушкој гори“ – рекао је председник, обративши се присутним пензионерима.

На крају програма Певачка група Вождовачки славуј својим музичким нумерама улепшала је прославу и добила велики аплауз за извођење српских песама.

Поделите вест: