ИЗ РЕЧИ У ДЕЛА!

Asfaltiranje ulicaРавномеран развој градског и приградског дела Вождовца и стварање бољих услова за живот свих грађана, главни је мотив одговорног и преданог рада општинског руководства.

Један од примера како се обећања испуњавају, а речи претварају у дела, јесте и нови изглед вождовачких улица и путева. У години која је иза нас, Општина је издвојила 45 милиона динара за асфалтирање 19 некатегорисаних улица у дужини од 3,5 километра у подавалским насељима Кумодраж, Пиносава, Бели поток, Раковица село и Рипањ.

Представљајући план реализације пројеката из области саобраћајне инфраструктуре у наредном периоду, председник Привременог органа општине Вождовац Александар Савић, истакао је следеће:

„Реализовали смо у протекле две године и започели бројне капиталне пројекте из области саобраћаја, комуналне инфраструктуре, школства, здравства, пројекте који су од виталне важности за наш Вождовац. И ту нисмо стали. Направили смо план и обезбедили средства за асфалтирање још 48 некатегорасаних путева у подавалском крају, чиме ће се знатно побољшати животни услови мештана овог дела Вождовца. Ништа не радимо без договора са грађанима, ослушкивања нихових приоритета и њихове подршке, јер само заједничким снагама и уједињени можемо све.“

Поделите вест: