КУПОВИНОМ СЛИКА ДО ИЗЛЕЧЕЊА МАЛЕ КАЛИНЕ ЖИВКОВИЋ

Хуманитарно-продајна изложба сликара Мила Јаковљевића отворена је данас у свечаној сали Градске општине Вождовац.  Приход од продаје слика и књига намењен је излечењу четворогодишње Калине Живковић, девојчице која болује од тешке болести деформитета кичме и после чак три операције не може да хода. Да би у иностранству наставила лечење, неопходна су финансијска средства, која породица не може да приушти.

Посетиоце изложбе је поздравио Александар Мирковић, председник Скупштине општине Вождовац и захвалио им што су својим доласком показали добру вољу да помогну излечење мале Калине. „Морам истаћи да ми је драго што смо се окупили у оволиком броју, али и да ми повод није драг. Зато ћемо се потрудити да куповином слика дамо допринос да се потребна средства прикупе и да Калина што пре прохода“ – рекао је Мирковић, позвавши и друге суграђане да посете ову хуманитарну изложбу.

Присутнима се обратила, испред Калинине породице, Љиљана Коцић Главина, која је објаснила значај прикупљања средстава за ову тешку болест, док је своје стихове рецитовао и песник Радиша Благојевић, који је део средстава од продаје својих књига наменио излечењу девојчице. Пијаниста Бранимир Косар топлим музичким тоновима подржао је овај хумани догађај.

Позивамо све људе добре воље да посете изложбу која ће у општини Вождовац трајати до 10. марта 2016. године, и куповином слика подрже хуманитарну акцију и допринесу Калинином излечењу.
Средства се могу уплатити и путем жиро-рачуна: 105-0000402610986-13.

Поделите вест: