ПОСЛЕДЊИ ДАН ЗА ПРИЈАВУ НА НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА БУДУЋЕ МЛАДЕНЦЕ

KonkursПозивамо да се пријаве сви који желе да учествују у наградном пројекту „Награђујемо љубав, успех и будућност“ који организују Градска општина Вождовац и тим фестивала „Дани Анабела венчаница“ (који чине Салон венчаница „Anabella“, златара „Андрејевић“, фото видео студио „Дизниленд“, Анчи колачи, „Marry ed“ ципеле за венчања, „Само кажи ДА“, photo Sale, дизајн студио „Specific“, цвећара галерија „Рамонда“, „Travel boutique“, професионална шминка Kryolan, хотел „Мајдан“ и „Коктел бенд“).

На конкурс се могу пријавити сви они који су завршили било који факултет у Србији, а током ове године имају заказан термин за свадбу. ПРИЈАВЕ се шаљу још данас, 28. јануара до 18 часова на мејл festivalvencanja@gmail.com са назнаком „Наградни конкурс“.

Пријава треба да садржи име и презиме, пребивалиште или боравиште, завршен факултет, адресу, контакт телефон и мејл, уз копију дипломе као доказа о завршеним студијама, потврду из Општине о заказаном венчању и написан рад на тему „Моја будућност је у Србији“. Стручни жири ће на основу пристиглих пријава одабрати и наградити победника на ексклузивној модној ревији која ће се одржати у свечаној сали Градске општине Вождовац 29. јануара.

Пакет награда коју ће победник добити је бесплатна организација венчања, венчаница за младу, одело за младожењу, бурме, ципеле, младеначка торта, бидермајер, специјални ефекти на венчању, бесплатно фотографисање и снимање са израдом фото бука.

Координатор пројекта је Вук Мирчетић, а за више информација о самом пројекту можете посетити сајт www.anabellavencanice.comwww.facebook.com/vencanice.anabella или добити информације директно путем телефона 011/3989712 или 063/1109061.

Поделите вест: