ОДРЖАНА КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА ЗНАЊЕМ ЗА БУДУЋНОСТ

Креативна радионица „Знањем за будућност“, други пут за редом, одржана је у организацији Градске општине Вождовац, а под покровитељством Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије.

Саветник председника Општине Вук Мирчетић, као координатор пројекта, похвалио је изузетну сарадњу са МЕФ-ом. „Видим да је ове године већи број младих. Јако ми је драго да сте препознали квалитет овог пројекта. Искористите све шансе које вам се пружају како би едуковали себе на што бољи начин, а самим тим и изградили бољу будућност“ – изјавио је Мирчетић.

У Скупштинској сали на почетку програма ученицима вождовачких средњих школа свечано се обратио се председник Скупштине општине Александар Мирковић.

„Ми имамо јако добро сарадњу са овим факултетом и драго ми је што вам они пружају неке нове могућности везане за вашу будућност. Након радионице добићете једно ново искуство и неке нове идеје које ћете успешно остварити. Добродошли, ово је ваша Општина“ – рекао је Мирковић.

Девет тимских представника ученика свих средњих школа на Вождовцу са великим интересовањем пратило је радионицу која је у првом делу била предавачка, а потом и такмичарска.

Млади такмичари са најбољим бизнис идејама добиће бесплатне школарине, сертификате, попусте на целокупно школовање на МЕФ-у, бесплатне аранжмане и попусте на путовања туристичке агенције Балкан Фан и сертификате. Укупни наградни фонд за који се учесници такмиче је око 32.000 евра.

Партнер такмичења је Балкан Фaн туристичка агенција, а спонзори такмичења су Red bull, агенција Бренд, Интернет маркетинг агенција и Клик медиа.

Поделите вест: