НОВИ АСФАЛТ ЗА УЛИЦЕ У ПОДАВАЛСКИМ НАСЕЉИМА

Општина Вождовац ове године издвојила је 45 милиона динара за асфалтирање 19 некатегорисаних улица, укупне дужине 3,5 километара у подавалским насељима Кумодраж, Пиносава, Бели Поток и Рипањ.

Тим поводом je члан Већа задужен за саобраћај, асфалтирање и јавни градски превоз Реља Огњеновић заједно са председницима месних заједница Рипањ и Бели Поток и одборницом Светланом Ковачевић, обишао радове на асфалтирању Улице Жути брег у Рипњу. Упоредо са овом, асфалт добијају и Улице Савеза бораца, Живка Гавриловића и Фрицка Лохе први и други крак у Белом Потоку.

„Сходно буџету општине Вождовац, на овој територији асфалтираћемо све некатегорисане путеве. Ови које се данас асфалтирају, само су део нашег плана. У подавалском насељу Рипањ издвојили смо 12.000.000 динара за асфалтирање улица у дужини од 938 метара, док је у Белом Потоку асфалтирано 622 метра у вредности од 8.800.000 динара“ – рекао је Реља Огњеновић.

Наредне улице које ће добити асфалт су Јарослав Черни први, други, трећи и четврти крак у Пиносави, Улица Ружа у Кумодражу и Пут за Павићевац први и други део у Рипњу.

Поделите вест: