АКЦИЈА “ЂАЦИ ВАС МОЛЕ УСПОРИТЕ ПОРЕД ШКОЛЕ” У ОШ“БРАНИСЛАВ НУШИЋ“

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ у сарадњи са Секретаријатом за саобраћај, Саобраћајном полицијом и општином Вождовац, ових дана спроводи девети циклус едукативних акција под називом „Ђаци вас моле успорите поред школе 2015“.

Прваци Основне школе „Бранислав Нушић“ са великим интересовањем учествовали су у интерактивној представи која има за циљ да их научи како да се понашају као најмлађи учесници у саобраћају.

Овој акцији испред ГО Вождовац присуствовао је члан Већа задужен за школске и предшколске установе Милош Стојановић и представник Канцеларије за младе Милан Ђорђевић.

„Од 1.септембра спровели смо четири акције везане за саобраћај. У свим основним школама поделили смо брошуре Пажљивкова правила у саобраћају и Саобраћајне букваре. У сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја организовали смо едукативне акције и за предшколце и њихове васпитачице“ – рекао је Стојановић.

На крају едукативног часа првацима су подељени флуоресцентни прслуци, како би били уочљиви возачима, а наставницама филм у трајању од 20 минута.

Поделите вест: