ЗАХВАЛНИЦЕ ПРВАЦИМА БЕОГРАДА У ШКОЛСКОМ ФУДБАЛУ

У свечаној сали Градске општине Вождовац, члан Већа задужен за спорт и омладину Милан Тодић, данас је угостио ученике и ученице Друге економске школе, који су овогодишњи фудбалски прваци Града Београда у оквиру Школског спорта. Двадесет двоје дечака и девојчица ове вождовачке средње школе, који су постигли запажен успех у својим категоријама, добило је од своје oпштине захвалнице за постигнуте резултате и популаризацију спорта на Вождовцу.

Пре уручења захвалница, Милан Тодић је упутио младим спортистима добродошлицу речима: „Ви сте овим постигнутим успехом на најбољи могући начин презентовали своју школу, пре школе своје родитеље, а на крају и Општину која је дужна то да прати и посвећује вам пажњу коју заслужујете“. Он је навео да је општина Вождовац једна од ретких општина у Београду и Србији, која из свог буџета издваја значајна средства за спорт. Управо захваљујући томе на Вождовцу су спроведене бројне активности у циљу афирмације спорта, као и пружања подршке награђивањем успеха младих у различитим спортским дисциплинама.

Речи хвале за своје ђаке који су постигли одличне резултате у фудбалу, имао је и директор Школе Дејан Недић, који се овом приликом захвалио руководству Општине које има разумевања и на овај начин подстиче младе да се још више баве спортом. Професор физичког васпитања Друге економске школе Марко Поповић, који је и тренер за обе екипе, изразио је уверење да ће са Општином и даље имати добру сарадњу, као и до сада.

Поделите вест: