УРУЧЕНА ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ПРИХВАТИЛИШТУ ЗА СТАРА ЛИЦА

Градоначелник Београда Синиша Мали и председник општине Вождовац Александар Савић посетили су данас Прихватилиште за одрасла и стара лица у Кумодрашкој улици и том приликом присуствовали уручењу кухињске опреме и хране, коју је Хемофарм фондација донирала овој установи.

Градоначелник је изразио захвалност директорки Фондације Сузани Ђорђевић на указаној помоћи људима којима је ово прихватилиште једини дом, подсетивши да је вредност донације преко 800.000 динара.

Он је позвао и друге привредне субјекте да покажу друштвену одговорност и помогну социјално најугроженијим суграђанима, како би услови њиховог боравка у овој установи био квалитетнији.

„Настојаћемо да овај објекат реконструишемо наредне године, али и да урадимо пројекат још једног депаданса и проширимо капацитет прихватилишта за још стотинак корисника“, истакао је Синиша Мали.

Првослав Николић, директор Прихватилишта у којем тренутно борави 137 корисника, захвалио се градоначелнику Београда и председнику општине Вождовац на континуираној помоћи и подршци коју Град и Општина пружају овој установи.

Поделите вест: