ОМЛАДИНА МЗ „МИЛУНКА САВИЋ“ НА ТЕРЕНУ СА ЕКО ПАТРОЛОМ

У оквиру редовних активности Еко патроле на одржавању зелених површина, прилазних стаза, тротоара и свих других активности које доприносе побољшању уређености јавних површина, приступило се и радовима код Месне заједнице „Милунка Савић“ и ОШ „ Бранислав Нушић“.

У реализацији поменутих радова учествовала је Еко патрола уз подршку омладине којa живи на подручју Месне заједнице „Милунка Савић“. Добром организацијом и непрекидним радом, уређени су тротоари уз Месну заједницу, очишћене стазе код Основне школе и исечена кисела дрва која су ометала саобраћај на углу улица Заплањска и др Милоша Пантића.

Омладина oвог дела Вождовца пружила је добар пример, не само младима из других насеља, него свим грађанима како се уз добру вољу и несебично ангажовање могу уредити јавне површине које представљају јавно добро свих грађана.

Побољшање квалитета услова живота огледа се и у уређењу околине која нас окружује што су у највећој мери показали грађани који су срдачно поздравили акцију омладинаца и изразили очекивање да ће сe наставити са оваквим активностима.

Поделите вест: